Curs de Fotografie pe Film ONE on ONE

Cursul One on One este focalizat pe nevoile si provocarile tale si este cadrul perfect pentu a pune orice fel de intrebari despre stil de fotografiere, aparatura, editare.

In plina era digitala filmul renaste din cenusa. Pentru multi iubitori de fotografie nu a disparut niciodata.

Filmul te captiveaza, e real, imperfect si vorbeste despre umanitate. Te disciplineaza, iti dezvolta creativitatea, te invata despre valoarea timpului si a imaginii.

Cursul este construit pentru

*Fotografi

*Orice persoana curioasa de fotografie

Agenda cursului va contine partea teoretica, practica si partea de editare. Notiuni de masurare a luminii si de expunere. Compozitie si incadrare.

Inveti sa setezi un aparat pe film si sa iti editezi fotografiile in Adobe Lightroom.

*Singurele tool-uri de editare pe care le recomand in cazul filmului sunt in directia luminozitatii, contrastului si a curatarii prafului pe de film daca este cazul.

*Daca detii un aparat, e bine sa il aduci la curs sa inveti setarile necesare pe aparatul pe care il folosesti de obicei. Daca nu ai, primesti unul pentru exersare.

La inceputul cursului primesti un film alb negru si unul color. Filmele le voi trimite la developat si scanat iar la finalul cursului vei primi fotografiile in format digital. La alegere se vor printa 10 fotografii.

Cursul se desfasoara in Timisoara.

Dureaza 3 zile consecutive cate 3 h/zi .

Stabilim datele si orele impreuna in functie de disponibilitate.

Cei interesati va rog sa trimiteti un email pe [email protected] cu nume si numar de telefon si veti fi contactati pentru detalii sau sunati la numarul de telefon 0757 074054.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: