Lumina de la ora 19:00

Ieri, cu jumatate de ora inainte de a inchide toate magazinele, ma gandesc ca vreau sa fac un cadou cuiva si stiu exact ce si mai stiu si ca nu am timp sa ajung. Incep sa ma agit, ma pregatesc, ma impiedic, rad si fug.

Gasesc magazinele interesate inchise cu 5 minute inainte sa ajung. Evident! Incep sa ma plimb si ma las ghidata de intuitie(again) spre alte magazine care intamplator si-au mai adaugat o ora in programul functional. Victorieee! Gasesc ceva mai interesant decat as fi sperat. Plec spre casa zambind pe strada. Ma opresc sa-mi cumpar sfanta merdenea de pe strada Vasile Alecsandri din Unirii. Ma asez pe o banca si ma uit la toti oamenii care trec. E ora 19:00 si apune soarele.

Si acum imaginati-va un video in slow motion asa :

Un tip canta un cover dupa Mad World – Gary Jules.  Oamenii trec pe langa el zambind, unii se opresc si il filmeaza altii trec mai departe povestind. Mersul lor pare un dans cu muzica asta in fundal. Un copil isi scapa inghetata pe jos dar nu plange, i se pare chiar amuzant. Vis a vis de banca pe care m-am asezat sta o fata singura care mananca o merdenea si zambeste. Imi vine sa ma duc sa ma asez langa ea. Cred ca avem multe in comun. Vad copii si caini care se joaca pe gazonul din Unirii. Ce combinatie vesela!

Cand apune soarele complet ma ridic si plec. Ma gandesc” Doamne, ce lumina buna e la ora 19:00”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.